arga header
Deel dit  

Arga™

Tijd en water hebben veel meer gemeen dan verwacht - ze stromen allebei in harmonie binnen het universum van Arga™, de revolutionaire jacuzzi-ervaring bedoeld om de wereld van persoonlijk welzijn opnieuw te definiëren.

Swirlpool technology™, voelt als een volledige onderdompeling in een stille, stromende beek, dit alles terwijl u zich diep verbonden voelt met de natuur. Dankzij de delicate wervelingen gecreëerd door de gekleurde waterstralen, de vrijwel stille werking en de constante badwatertemperatuur wordt de Arga™ -ervaring een intensieve en meeslepende ervaring.

Arga™ levert een ontwerp met zowel vloeiende als minimaal belijnde vormgeving, dit als aanvulling op de zachte en omhullende Swirlpool™ badervaring. Verschillende installatiemogelijkheden zorgen ervoor dat Arga™ kan worden toegepast in elk badkamerontwerp. Tevens bestaat het ontwerp uit ergonomische, ovale, geruststellende vormen - een soort voorouderlijk nest - geboren om de perceptie van tijd te elimineren en de bader te sussen met wervelingen van water en geïntegreerde jet verlichting.

Het Arga™ -bad nodigt u uit om elk moment van welzijn langzaam te omarmen met de toevoeging van badzout. Deze speciaal samengestelde zouten zijn 100% natuurlijk en weerspiegelen een biologische filosofie die het water respecteert door het zuiver te houden. De geïntegreerde badzout infuser/reservoir voorkomt dat de zouten met de hand gemengd en ingebracht dienen te worden.

Met Arga™ maakt u van elk wellness moment een speciaal moment.

Klik om meer te lezen
Afmetingen (cm)
175 x 85 x 57
Aantal Zitplaatsen
1 Persoon
Vorm
Ovaal
arga oh

Ontvang een prijs

Download de Brochure Vind een Winkel