muse free standing
Deel dit  

Muse

Designer: Mario Ferrarini

Het Muse Whirlpool bad is geïnspireerd op een spannende combinatie tussen de oude kunst van Shiatsu massage en de nieuwe TargetPro™ jets van Jacuzzi®. Deze combinatie maakt de klassieke hydromassage en het AQS® systeem nog effectiever.

Het hydromassage bad is voorzien van een zachte bovenrand wat het bubbelbad onderscheid van andere baden en zo extra comfortabel maakt.

Afmetingen:
- Vrijstaand/ inbouw: 180x90x65 cm
- Hoek/nis/muur: 180x100x65 cm

Hydromassage Shiatsu
Aan de rugleuning zijn 32 opeenvolgende microjets geplaatst, van de cervicale tot de lumbale zone. Deze jets zorgen voor een opeenvolging van aangename stromen die qua intensiteit en effect ingesteld kunnen worden, zodat de perfecte energiebalans ontstaat.. Bijvoorbeeld van onder naar boven, ontspannend of van boven naar beneden. Dit type massage, gereproduceerd dankzij de exclusieve Jacuzzi® technologie, stimuleert de energie en brengt een diep gevoel van geluk.

TargetPro™ jets
Deze jets zijn ontworpen om u een nog meer gepersonaliseerde en veelzijdige whirlpool aan te bieden, passend bij uw behoeften. De nieuwe TargetPro™ jets kunnen in een grotere hellingshoek gedraaid worden. De jets kunnen naar wens afgesteld worden door eenvoudigweg aan het mondstuk te draaien.

Afstandsbediening J.touch
Met een druk op de knop lichten de programma's op en kunt u alle functies eenvoudig selecteren: Shiatsu, AQS® hydromassageprogramma's, Comodream®, de watertemperatuur en het Sound Systeem met Bluetooth®.

Klik om meer te lezen
Afmetingen (cm)
180 x 90 x 65

Ontvang een prijs

Download de Brochure Vind een Winkel