Jacuzzi Hot Tubs
Deel dit  

J-300™

Een volledig vernieuwde Premium-serie

Enorme vernieuwingen en verbeteringen in de J-300™ collectie. De lijn beschikt over een moderner, functioneel design en nieuwe jets op alle modellen die de prestaties van de hydromassage verbeteren. De esthetiek wordt charmant verbeterd dankzij nieuwe kleuren , Terwijl de bedieningselementen nog eenvoudiger en simpeler worden, dankzij een nieuw besturingssysteem.

De nieuwe PowerPro® Therapy Seats

Het is moeilijk om perfect te verbeteren, maar Jacuzzi® is het gelukt met de nieuwe zitplaatsen van de spa-baden J-300™. Dankzij de positionering en de kracht van de jets bieden ze een nog efficiëntere hydromassage bij de belangrijkste zenuwcentra van de rug- en lumbale regio. Naast het verbeteren van de prestaties heeft Jacuzzi® een groter aantal jets gepositioneerd, vooral in de zitstoelen: van de nek tot de schouders, benen en voeten, wordt elk gebied van het lichaam gestimuleerd en doorgevoerd door een roterende en gerichte Jet die spanning verlaagt, die wellness genereert.

SmartTub™

SmartTub™ Optioneel

VEREENVOUDIGDE EIGENDOM VAN HOT TUB

Introductie van het nieuwe gepatenteerde Jacuzzi® SmartTub ™ System, ontworpen om uw ontspanning, herstel en prestatie potentieel van uw spa te maximaliseren. Met een app op uw smartphone kunt u genieten van de volgende generatie Jacuzzi® spa’s, waardoor het nu nog makkelijker is om deze te gebruiken en uw Jacuzzi® te onderhouden.

  • Stabiele, veilige, mobiele verbinding
  • Meldingen en waarschuwingen worden naar u verstuurd.
  • Versturen van herinneringen.
  • en nog veel meer

Lees verder