J 445 header banner 19
Deel dit  

J-445

De J-445 ™ -spa is zorgvuldig ontworpen om optimale hydrotherapie te bieden naast het uiterste in comfort en luxe.

6 stoelen met verschillende hoogtes maken de J-445 ™ de perfecte pasvorm voor iedereen die een ondiepe doorweek biedt voor een diepe onderdompeling, terwijl de geïntegreerde PowerPro®-jets in elke stoel een luxueus en effectief hydromassageprogramma bieden. De RX-stoel biedt de diepste weken die beschikbaar zijn in elke hot tub van Jacuzzi® en biedt een Zweedse rugbehandeling in combinatie met behandelingen voor de kalveren. De FX-12 therapiestoel levert een instelbare hydromassage die gericht is op de nek, schouders en rug.

De brede watervalzitting combineert een enkele straal en een waterval van water om een ​​zachte weefselervaring te leveren. Een brede laag water uit de waterval verzacht de schouders terwijl de straal de bovenrug stimuleert om stress en spanning te verlichten.

Het unieke ontwerp van de J-445 ™ is voorzien van een high-back die u helpt om u warm te houden, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur veel koeler is voor de perfecte spa-ervaring, daarnaast biedt de high-back extra privacy voor gebruikers.

Andere nog nooit eerder geziene innovaties zijn onder meer tweevoudig verlichte wisselknoppen die zijn ontworpen om ook als bekerhouders te fungeren voor extra gebruiksgemak en verstelbare kussens die de perfecte plek bieden om uw hoofd te laten rusten en voor een verbeterde ontspanning voor mensen van verschillende hoogtes.

Om de eersteklas ervaring te voltooien, is de J-445 ™ -spa voorzien van het ProTouch ™ -regelpaneel. Dit multifunctionele bedieningspaneel met aanraakscherm is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan gebruikersinstellingen om de prestatie- en onderhoudsvereisten te optimaliseren.

Klik om meer te lezen
Afmetingen (cm)
213 x 213 x 109
Jet Type
PowerPro™
Aantal Zitplaatsen
6 Personen
Ligstoel
SmartTub™

SmartTub™ Standaard

VEREENVOUDIGDE EIGENDOM VAN HOT TUB

Introductie van het nieuwe gepatenteerde Jacuzzi® SmartTub ™ System, ontworpen om uw ontspanning, herstel en prestatie potentieel van uw spa te maximaliseren. Met een app op uw smartphone kunt u genieten van de volgende generatie Jacuzzi® spa’s, waardoor het nu nog makkelijker is om deze te gebruiken en uw Jacuzzi® te onderhouden.

  • Stabiele, veilige, mobiele verbinding
  • Meldingen en waarschuwingen worden naar u verstuurd.
  • Versturen van herinneringen.
  • en nog veel meer

Lees verder

j 445 oh 19

Ontvang een prijs

Download de Brochure Vind een Winkel