j 485 header
Deel dit  

J-485™

De J-485™ hot tub onderscheidt zich door de opvallende ProFinish™-omkasting voor een hydromassage met een verbluffende look.

Dankzij de combinatie van drie verschillende massagestoelen, tal van verschillende instelbare PowerPro-jets, een laag geprofileerde voetkoepel en de brede waterval biedt de J-485™ een hydromassage van nek tot teen. Verschillende zithoogtes maken verschillende onderdompelingsniveaus in het water mogelijk, elk met een unieke configuratie van PowerPro® jets die instelbaar zijn om de intensiteit te regelen voor een gerichte en persoonlijke hydromassage, waardoor u zich ontspannen en weer opgeladen voelt.

Uitgerust met luxe features, zoals het full colour ProTouch™-bedieningspaneel, waarmee u de status van uw hot tub kunt controleren en zowel de temperatuur als de jetfuncties kunt instellen, alsook de verstelbare hoofdsteunen die de badgasten extra comfort bieden.

De ProFinish™-omkasting kan worden gecombineerd met optionele hoekverlichting voor een verbluffende look in elke omgeving, terwijl de conventionele hoge rugleuning van de J-400™-collectie extra privacy biedt en u warm houdt, zelfs bij frissere omgevingstemperaturen.

Klik om meer te lezen
Afmetingen (cm)
231 x 231 x 95
Jet Type
PowerPro™
Aantal Zitplaatsen
6-7 Personen
Ligstoel
SmartTub™

SmartTub™ Standaard

VEREENVOUDIGDE EIGENDOM VAN HOT TUB

Introductie van het nieuwe gepatenteerde Jacuzzi® SmartTub ™ System, ontworpen om uw ontspanning, herstel en prestatie potentieel van uw spa te maximaliseren. Met een app op uw smartphone kunt u genieten van de volgende generatie Jacuzzi® spa’s, waardoor het nu nog makkelijker is om deze te gebruiken en uw Jacuzzi® te onderhouden.

  • Stabiele, veilige, mobiele verbinding
  • Meldingen en waarschuwingen worden naar u verstuurd.
  • Versturen van herinneringen.
  • en nog veel meer

Lees verder

j 485 oh

Ontvang een prijs

Download de Brochure Vind een Winkel